Friday, November 8, 2013

Salam semua peminat kek,
Bolehlah like page ni.... https://www.facebook.com/kekcikguwow . Update baru saya banyak update di sini.. Selamat membaca.

Wednesday, September 18, 2013

Salam kembali!

salam semua... lama dh menjenguk ke blog suka suki ni...... bnyk sbb... satu, mixer rosak.... x de product. Dua, menambah ahli baru dlm keluarga.... alhamdulillah... dh hmpir 4 bulan.. rase dh bole start balik.....
lagipun disuntik oleh smgt baru..... mixer baru!!!
cer tgk gambar skit..
hehe... smgt seronot ni....
ni kmix series... ambik yg tgh offer... kaler ni name firecracker. ade oystercove, woodland kiwi, barcelona.. sume garis-garis.. amik yg ni sbb offer n mmg suke pun kaler dia..... hahha(gelak lg...suke benor ler tu...) x sabar nk test power weekend ni...
so, pas ni nak upload iklan baru n entry yg vogue2.... Ye lar tu.....
tgkla pd kerajinan dan luangan masa.....
oklah itu dulu untuk kali ini....
selamat memasak..... yeeee haaaaa!

Friday, June 22, 2012

pavlova

pavlovauntuk makan sendiri. geram tengok resepi so try... percubaan pertama dan hasilnya sedap.... cuma sangat..... manis.... nak ejas lah dia punya gula nanti.... ok, cuba lagi....

Saturday, April 7, 2012

walnut cake


kek jan-mac 2012

salam. Berikut merupakan beberapa kek yang telah disiapkan sepanjang tempoh di atas.... enjoy d pic. tq






Sunday, March 4, 2012

popcake




inilah projek weekend. popcake... bole start jual... RM 1.50 per pc. RM 35 untuk 25 pc. tu harga college @ self pick up... ok. enjoy...

Wednesday, February 15, 2012

carrot cake




salam hari ni kita lyn gambar lebih skit...
kek lobak ini (carrot cake) diorder oleh kak hawa.... rasa best plak dpt buat hiasan carrot kecik2 ni.... tp bila tgk balik cam cili merah pun ader....
semoga suka dgn kek ini k hawa. kek ini k hawa hadiahkan smpena harijadi suaminya.....
enjoy...